Op zoek naar een houten wijnrek, of een ander type?

Tekst
  • Wijnrekken bestaan in verschillende vormen en maten.
  • Het houten wijnrek is het aller populairst, maar bij ons heeft u ook de keuze uit andere materialen.
  • Bent u op zoek naar een wijnrek? Bij Practo Home hebben we een uitgebreid assortiment.

Wijnrekken bestaan in verschillende vormen en maten, waarbij het houten wijnrek nog steeds het populairst is. Dit dankzij zijn mooie en authentieke uitstraling. Het is een klassieker die past in elk type interieur. Bij ons heeft u echter ook nog de keuze uit andere materialen.

Het houten wijnrek

Het houten wijnrek van Practo Home is een echte klassieker. Het biedt ruimte voor 42 flessen. Wie wil, kan dit type wijnrek ook een eigen kleurtje geven. Daardoor wordt het wijnrek een blikvanger in uw keuken of woonkamer. Voor bewaarwijnen is dit echter ten stelligste af te raden, zoals u kunt lezen in onze tips om wijn te bewaren. Bewaarwijnen worden het best bewaard op een plek in huis waar het koel, droog en donker is, zoals de berging of kelder.

Andere materialen

Naast een houten wijnrek heeft u bij ons ook de keuze uit andere materialen. Zo kunt u kiezen voor een flessenrek in polystyreen, die tot 12 flessen kan bevatten. Omdat dit model zowel in de hoogte als in de breedte uit te breiden is, is dit de ideale oplossing voor wie een wijncollectie geleidelijk aan wil uitbouwen. Ook champagneflessen passen er trouwens in.

In ons assortiment hebben wij ook wijnrekken in gelakt staal. Deze mag u niet ophangen aan de muur, maar er wel tegen plaatsen. Er passen maximum 100 flessen in een metalen wijnrek van 1 meter hoog en 1 meter breed.

Meer info

Bent u op zoek naar een houten wijnrek, of een rek in een ander materiaal, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment wijnrekken. Aarzel niet om ons te contacteren, of zoek een verkooppunt. Wij helpen u graag verder!

Bekijk alle wijnrekken