Tot uw dienst

  • Bij Practo Home geniet u van extra garanties.
  • U vindt tal van verkooppunten bij u in de buurt.
  • Contacteer ons via mail of chat.

 

Voor praktische oplossingen bij het inrichten van uw woning en het handig opbergen van wat u doorheen de jaren verzamelt, staat Practo Home tot uw dienst. Van verhuismateriaal tot opbergrekken en zelfs haardaccessoires: u vindt het allemaal in ons ruim assortiment. Uiteraard gaat onze service verder dan het te koop aanbieden van handige producten.


Uw garantie

U wilt een product kopen in een van onze verkooppunten? Goed nieuws: bij Practo Home bent u steeds zeker van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien geniet u ook van de wettelijke garantie van 2 jaar.

 

Tal van verkooppunten bij u in de buurt

Wist u dat u onze producten kan kopen bij bekende doe-het-zelfzaken bij u in de buurt? Om onze verkooppunten makkelijk te vinden volstaat het om uw postcode in te geven. U krijgt dan een lijst van adressen en zelfs een kaart te zien waarop deze verkooppunten staan aangeduid. Handig, toch?

 

Makkelijk te contacteren via mail en chat

Misschien heeft u de chatfunctie al ontdekt terwijl u op onze site op bezoek was. We gebruiken deze handige chatfunctie al enkele jaren om u nog beter van dienst te zijn. U kan uiteraard ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

Nu u weet hoe Practo Home steeds tot uw dienst staat, kan u vol vertrouwen samen met ons de inrichting van uw woning en het opbergen van al uw spullen plannen. Bekijk ons ruim assortiment en geniet met volle teugen van de efficiëntie van uw huis.