Opbergrekken

Opbergrekken in alle maten en materialen

 

  •       Voor welke ruimte zoekt u rekken voor berging?
  •       Welke functie krijgen uw nieuwe opbergrekken?
  •        Heeft u al nagedacht over de nodige draagkracht?

 

Rekken voor berging vindt u in zowat elke ruimte in huis. Een houten opbergrek in de woonkamer voor boeken en decoratie, een metalen opbergrek in de garage als voorraadkast en noem maar op. De opbergrekken zelf zijn al even gevarieerd als hun toepassingen. Voor welke doeleinden of ruimte zoekt u rekken voor berging?

 

Alvorens rekken voor berging te kopen, bekijkt u dus best al even welke plek en functie uw nieuwe opbergrekken bij u thuis krijgen. Een houten opbergrek plaatst u immers best niet in een vochtige ruimte en een metalen opbergrek heeft u vast niet nodig in de kinderkamer voor het opbergen van lichte spullen zoals kleren en speelgoed.

 

Inderdaad: de draagkracht van een metalen opbergrek ligt vaak hoger dan die van een houten opbergrek. Let dus zeker op het maximumgewicht bij uw aankoop! Als u van plan bent uw rekken voor berging van huishoudmiddelen te gebruiken, dan wilt u immers zeker zijn dat uw opbergrek niet bezwijkt onder het gewicht van enkele dozen waspoeder.

 

Zoekt u rekken voor berging die echt in elke ruimte kunnen gebruikt worden en voor meerdere doeleinden? Dan zijn opbergrekken in kunststof een veiligere keuze dan een houten opbergrek of een metalen opbergrek. Sowieso wordt het assortiment opbergrekken van Practo Home regelmatig aangevuld zodat u steeds een rek vindt op maat van uw wensen.

 

Heeft uw woning nood aan meer opbergruimte? U vindt onze rekken voor berging in gekende verkooppunten bij u in de buurt. Voor meer informatie kan u ook altijd contact met ons opnemen