Info

 

  •         Ontdek onze kasten en rekken voor berging en vul ze aan met handige manden en bakjes.
  •         Wandplanken zijn er in alle mogelijke vormen, maten en kleuren voor praktisch én decoratief gebruik.
  •         Voor uw verhuis schaft u handige verhuisdozen en beschermende verhuisdekens aan.

 

Een praktisch huis is een huis waar het aangenaam wonen is. Het is zodanig ingericht dat u alles netjes kan opbergen en alles er een vaste plaats heeft. Niemand is graag bezig met opruimen, toch? Practo Home heeft daarom alles in huis om uw huis efficiënter in te richten.

 

Kasten en rekken voor berging

Alles opbergen is essentieel als u rommelvrij wilt leven. En dat geldt voor iedere ruimte in uw woning. Daarom vindt u in ons assortiment kasten en klein meubilair zowel kunststof kasten die ideaal zijn voor het opbergen van huishoud- en poetsmateriaal, als badkamerkasten. Binnen het assortiment opbergrekken heeft u dan weer de keuze tussen een houten opbergrek, een metalen opbergrek of een kunststof opbergrek. Rekken voor berging benut u bovendien optimaal met onze handige manden en bakjes.

 

Handige wandplanken

Uiteraard kan u ook rekken voor berging stijlvol verwerken in uw leefruimte. Handig om zowel boeken als planten en decoratie op te plaatsen. Heeft u meer ruimte aan de muur dan op de vloer? Kijk dan zeker eens naar ons assortiment wandplanken. Ook wandplanken bestaan in alle mogelijke vormen, maten en kleuren. Er zijn zelfs hoektabletten die u helpen heel de ruimte maximaal te benutten zonder het decoratieve aspect uit het oog te verliezen.

 

Eerst nog verhuizen?

Zoekt u tips voor opbergen en inrichten omdat u binnenkort uw intrek neemt in een nieuwe woonst? Dan helpen we u eerst graag met een efficiënte aanpak van uw verhuis. Waarom zou u supermarkten afschuimen op zoek naar bananendozen als u in ons assortiment verhuismateriaal praktische verhuisdozen vindt? De verschillende ruimtes van een woning staan er zelfs al op vermeld zodat u de ruimte waarvoor de inhoud van de doos bestemd is maar hoeft aan te vinken. Handig, toch? En waarom zou u oude lakens knippen en scheuren om uw meubels tijdens de verhuis te beschermen als u stevige verhuisdekens van gerecycleerd materiaal kan kopen? U kan ze achteraf nog gebruiken wanneer u aan het verven bent of u op een plaats waar nog geen vloer ligt, op uw knieën aan het werk bent.

 

U merkt het: Practo Home verzamelt allerlei producten die u helpen bij het inrichten van uw woning. Een zeer gevarieerd assortiment maar steeds met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u de handige oplossingen van Practo Home in huis halen? Vind een verkooppunt bij u in de buurt of neem contact met ons op voor meer informatie.