Wandplanken

Een wandplank is een ideale manier om uw interieur te voorzien van extra uitstalruimte, zonder de nood aan een vitrinekast. Op bepaalde plaatsen is het bovendien onmogelijk of onwenselijk om een kast te plaatsen en kan een wandplank wel gemonteerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte boven een sofa.  De wandplanken van Practo Home moeten dus zowel decoratief als functioneel zijn.

Ontdek de wandplanken

 

Wandplanken in de woonkamer

Plaats fotokaders, een knutselwerkje van uw (klein)kind, een plantje, enkele boeken, CD's en/of DVD's of een beeldje op uw wandplanken. Zo omringt u zich met mooie herinneringen en stukjes natuur en cultuur. Laat uw creativiteit de vrije loop. Decoratietip: beperk het aantal elementen in uw interieur, maar wissel regelmatig af. Zo krijgen deze mooie en betekenisvolle elementen meer aandacht en hebt u het gevoel nu en dan in een nieuw interieur te leven. Ook moet u minder afstoffen.

Wandplanken in de keuken

In een keuken heeft u nooit genoeg schapruimte. Op een wandplank kunt u kruiden of het keukenmateriaal plaatsen dat u regelmatig nodig heeft en zo dicht bij de hand hebt.  Ook heel mooi is het plaatsen van glazen bokalen met daarin verschillende soorten pasta. Of u plaatst er een radiootje op, zodat het geen plaats meer inneemt op het aanrecht. Ideeën genoeg, en ook snel uitgevoerd: een boor, een waterpas, enkele vijzen en pluggen... meer heeft u niet nodig om de wandplank op de gewenste plaats te hangen.

Zwevende wandtabletten

Bepaalde houten wandplanken in het assortiment van Practo Home hebben een onzichtbare bevestiging, zodat de wandtabletten lijken te zweven. Met een draagkracht van 30 kg kunt u er toch nog behoorlijk wat op plaatsen. De wandtabletten zijn beschikbaar in de breedtes 60, 80, 90 en 120 cm.

Bekijk ook de hoektabletten, cd-rekjes, vierkante wandrekjes.