Rekken

Wat een mens allemaal verzamelt! Om alles snel terug te vinden, zijn rekken bijzonder handig. Op een beperkte oppervlakte krijgt u heel wat opgeborgen, door efficiënt in de hoogte te werken. In tegenstelling tot een afgesloten kast blijft alles in het zicht, waardoor u vlot het gewenste product vindt en uit het rek kunt nemen.

Bekijk alle rekken


Rekken in de kelder of een berging

Potjes, conservenblikken, flesjes bier, poetsmateriaal... Ga maar eens kijken wat er allemaal in uw berging of kelder gestockeerd wordt. In plaats van zelf een rek in elkaar te timmeren, kunt u een rek kopen in een doe-het-zelfzaak en dit in enkele minuten opbouwen.

Heeft u last van een vochtige kelder, dan moet u daar ook mee rekening houden bij de keuze van uw rek. Bepaalde metalen rekken kunnen beginnen roesten en zorg in ieder geval voor plastic voetjes. Opbergrekken in kunststof hebben daar geen last van.

 

Rekken voor op zolder

Met ruimte op zolder wordt vaak kwistig omgesprongen. Met enkele rekken op zolder krijgt u plots veel meer opgeborgen. Vaak bent u echter beperkt in hoogte, dus let daarvoor extra op bij het kiezen van een rek. De laagste Practo Home-rekken zijn slechts 95 cm hoog.


Rekken in de garage of tuinhuis

Dé plaats om allerlei spullen op te bergen is de garage of het tuinhuis. Zware gereedschappen hebben stevige gereedschapsrekken nodig.

Magazijnrekken en stockagerekken

Voor een klein magazijn of een beperkte stockageruimte kunt u verschillende Practo Home-rekken combineren zodat u op maat uw berging samenstelt. Want ieder product heeft andere eisen voor opberging. Sommige producten zijn heel licht of net heel zwaar, ander zijn klein of heel omvangrijk.