Manden en bakjes

We verzamelen nogal wat in de loop der jaren: tijdschriften, postkaarten, elektronica, speelgoed... De nood ontstaat al snel om dit op een geordende manier op te bergen; in dozen en opbergboxen. Opbergboxen kunnen bovendien een decoratief element in uw interieur zijn.

Ontdek hier alle manden en bakjes


Houten opbergbox

De houten opbergbox is een klassieker! De houten opbergboxen in den zijn tijdloos door hun eenvoud en stapelbaar. De verschillende formaten zijn perfect met elkaar te combineren. En geeft u er graag een persoonlijke toets aan, dan is het mogelijk om de bakjes te vernissen of te schilderen. Zo passen ze nog beter in uw interieur en u heeft er het knutselplezier van. In een speciale uitvoering heeft Practo Home ook de Opbergbox Combi, waarbij u de houten bakjes op elkaar kunt stapelen, u de bovenste box afsluit met een deksel en u eronder wieltjes kunt monteren. Superhandig.

 

Speelgoedkoffer

Welk kind droomt niet van een goedgevulde speelgoedkoffer? Knuffels, autootjes, puzzels... u kunt het er allemaal in kwijt. In de keuken of living voorziet u zo een plaatsje om het speelgoed snel op te bergen wanneer er bijvoorbeeld bezoek komt. Bovendien leert u uw kinderen zelfstandig speelgoed opruimen en zelf speelgoed uitkiezen. Ook op de slaapkamer misstaat zo'n houten speelgoedkoffer niet. In een creatieve bui? Ga samen met uw kind met borstel en verf aan de slag en maak er een uniek exemplaar van.